
Пиріг із куркою й овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
400 г.
Морква
4 шт.
Цибуля
2 шт.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
250 г.
Чебрець свіжий 50г
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Тісто Рудь листкове заморожене 500г
1 лист
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
50 мл.
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.
02
Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.
03
Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.
04
Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.
05
Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.
06
Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)