
Груша-пашот в червоному вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Лимон
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
180 мл
Етапи приготування
01
Очистити груші від шкірки і вирізати серцевину з нижньої сторони. Можна трохи обрізати нижню частину груш, щоб вони стали стійкіші. Відкласти убік.
02
Загорнути гвоздику і палички кориці в шматок марлі і зав'язати.
03
Змішати у великій каструлі вино, цукор, лимонну цедру і сік лимона.
04
Покласти марлю зі спеціями і довести до кипіння на середньому вогні.
05
Зменшити вогонь до повільного і варити, поки цукор не розчиниться.
06
Покласти груші в каструлю і перевернути, щоб вкрилися рідиною.
07
Накрити кришкою і варити на повільному вогні близько 30-45 хвилин, періодично перевертаючи.
08
Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в каструлі, після чого дістати їх з неї.
09
Дістати з каструлі марлю зі спеціями й увімкнути повільний вогонь. Варити рідину до консистенції сиропу, періодично помішуючи (близько 15 хвилин).
10
Полити кожну грушу невеликою кількістю сиропу і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)