
Оладки з ікри судака з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ікра судака Aris в'ялена 35г
150 г.
Цибуля біла
1 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
3 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
15 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками та подрібнити у блендері. Моркву подрібнити на тертці. Ікру промити, видалити плівки та подрібнити у блендері.
02
Скласти у ємність овочі (цибулю, моркву) та ікру. Перемішати. Додати яйце. Перемішати. Додати крохмаль та борошно. Перемішати. В масу додати 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати. Тісто готове.
03
Розігріти сковородку з антипригарним покриттям, змастити поверхню оливковою олією, за допомогою ложки вилити невелику кількість тіста овальної форми, тонким шаром. Смажити протягом 1 хвилини. За допомогою деревяної лопатки перевернути оладки та просмажити з іншої сторони до готовності.
04
Оладки зняти зі сковорідки. Викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)