
Апельсиновий пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
80 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Апельсин
2 шт.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,25 л.
Цукрова пудра Aro 250г
5 г.
Терка Охо Good Grips з контейнером та знімною насадкою для цедри 30см жовтий
5 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.
02
Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.
03
Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.
04
Далі вмішати сік та молоко.
05
Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.
06
Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.
07
Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.
08
Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)