
Кубанські сирники
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Часник
5 зуб.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
02
Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.
03
Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.
04
Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.
05
Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)