
Яблука в суфле з манної крупи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Цукор Ваш Цукор білий кристалічний 5кг
60 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
70 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Родзинки
50 г.
Етапи приготування
01
Чисті яблука (цілі) обваляти в розтопленому вершковому маслі і посипати їх цукровим піском.
02
Розігріти духовку до 180ºС і випікати яблука у формі, хвилин 30. Потім, коли яблука стануть м'якими, порізати на часточки, помістити в іншу форму. Сюди влити сік і масло, яке залишилось, при випічці яблук.
03
Для каші: в каструлю влити молоко, насипати цукор, ваніль і все перемішати. Поступово, додати манну крупу (дуже тонкою цівкою), постійно помішуючи. Варити 3 хвилини і відставити.
04
У манну кашу додати чисті родзинки, жовтки і все перемішати. Білки збити до утворення піни і невеликими порціями влити в кашу. Гарненько все перемішати.
05
Манне суфле залити у форму з яблуками і випікати 30 хвилин при температурі 190ºС, до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)