
Суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Огірки солені
150 г
Тофу Агропрод
50 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл
Соус соєвий Kaiseki 1л
30 мл
Водорості норі Katana морські сушені 5 листів
6 шт.
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Попередньо замочені на 2 години в холодній воді гриби шиітаке наріжте тонкою соломкою, жорсткі ніжки видаліть. Тепер обсмажте шиітаке на сковороді.
03
Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.
04
Очистіть огірки від шкірки і наріжте тонкою соломкою.
05
Тепер можна викладати рис на лист норі. Залиште недоторканим близько 2 см в кінці листа і розрівняйте рис.
06
На рис покладіть половинку листа норі, а зверху - трохи начинки. Обережно згорніть рол, що вийшов.
07
Розріжте кожну "ковбаску" на 6 або 8 ролів за допомогою гострого ножа, трохи змоченого холодною водою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)