
Сирне печиво ракушки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з розпушувачем. Масло (дуже холодне, краще заморожене) подрібнити в блендері і змішати з борошном. Додати протертий сир і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт (близько 0,3-0,4 см в товщину). Вирізати з тіста кружечки. З обох сторін посипати кружечки цукром. Згорнути заготовки тіста у формі ракушки.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити деко пергаментним папером і викласти на нього печиво. Поставити печиво в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)