
Cуфле парове із судака з маслом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
150 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл
Етапи приготування
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Половину риби відварити в підсоленій воді. Потім охолодити і змішати з другою (сирою) половиною риби. Тоді подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку.
02
Білок відокремити від жовтка. Борошно обсмажити на сухій сковороді, а потім по трохи влити молоко. Довести соус до загусання і з'єднати з рибним фаршем. Додати до маси жовток і половину вершкового масла.
03
Білок збити з дрібкою солі. Додати збитий білок до рибної маси і обережно перемішати. Формочки змастити маслом, що залишилося. Поставити в пароварку і варити близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)