
Салат крабовий з креветками і кукурудзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
200 г
Огірок короткоплідний
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
280 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
60 г
Крабові палички вагові
100 г
Етапи приготування
01
Варено-морожені креветки розморозити і залити окропом на 5 хвилин.
02
По закінченні п'яти хвилин злити з креветок воду. Очистити.
03
Огірок помити, обрізати краї і нарізати дрібними кубиками.
04
Крабові палички порізати половинками часточок. У салатник (або в порційні креманки, якщо хочете залишити салат шарами) перекласти нарізані палички і огірок.
05
З консервованої кукурудзи злити рідину і всипати її в салатник. Додати креветки.
06
Відварені круто і вистиглі яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до решти інгредієнтів.
07
Заправити салат майонезом, додати сіль і чорний мелений перець, орієнтуючись на свій смак. Салат перемішати або залишити шарами.
08
Розкласти готовий салат в прозорі креманки або на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)