
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
60 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
170 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
20 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
30 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
02
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
03
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)