
Шоколадні трюфелі в какао
Вашій увазі представлено рецепт приготування домашніх цукерок, а саме шоколадних трюфелів. Повірте, вони стануть родзинкою вашого святкового столу і в одну мить зникнуть, яку б кількість ви не приготували. Робляться вони досить просто, настільки, що до приготування можете залучити своїх дітей, вони отримають від цього величезне задоволення, адже вони люблять шоколад і що-небудь ліпити, а в цій страві поєднуються такі процеси. Можете в серединку кожної цукерки покласти очищений горішок мигдалю, а частину цукерок обваляти не в какао, а у кокосовій стружці або суміші з какао і цукрової пудри, тоді вийдуть цікаві коричнево-білі кульки. Для основи можна брати будь-який шоколад (молочний або чорний).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
500 г.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
210 мл.
Какао-порошок Аромікс 100г
200 г.
Етапи приготування
01
Масло розтопити, додати вершки і довести до кипіння. Потім вимкнути вогонь, додати розламаний на шматочки шоколад. Повністю його розтопити і дати охолонути.
02
У суху пласку тарілку просіяти какао. Взяти ложкою трохи шоколадної маси, скачати в кульку, обваляти в какао і викласти на тарілку, застелену пергаментним папером або фольгою. Поставити цукерки на 15 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)