
Курка запечена в хрусткій скоринці, з імбиром та апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Апельсини 1кг
2 шт.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
40 г.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
3 ст. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку розігріти духовку до 200°С. Очистити апельсини від шкірки нарізати кружечками.
02
Добре просушити курку і натерти маслом з сіллю і перцем. Викласти на деко, грудинкою вниз, навколо розкласти шматочки апельсина і готувати 40 хвилин.
03
Змішати сік апельсина, мед, спеції і імбир. Перевернути курку грудинкою вгору і густо змастити сумішшю.
04
Запікати в духовці близько години, поливати соком з деко, до появи золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)