
Шарлотка з горіхами і корицею
За класичною рецептурою шарлотка печеться з яблук, на які виливають тонкий шар ніжного тіста. Доступність цього кисло-солодкого фрукта і простота приготування бісквіта зробили десерт дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо Вам дещо урізноманітнити традиційний французький пиріг і додати в яблучну начинку горішки і ароматну пряність корицю. Що стосується горіхів, можете використовувати абсолютно будь-які на Ваш смак і гаманець. Не бійтеся експериментувати і додайте, наприклад, мікс з декількох різновидів горіхів: волоські і фісташки, мигдаль і фундук. Кожен з них має свій, неповторний смак і аромат, який неодмінно розкриється в процесі приготування шарлотки. Приємного чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
600 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Кориця Еко мелена 20г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Горіхи Мигдаль 150г
30 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати просіяне борошно з розпушувачем і ще раз збити. Додати корицю і перемішати.
02
Яблука помити, очистити і нарізати шматочками. На дно форми викласти яблука і горіхи. Потім залити тістом начинку. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)