
Морквяний суп-пюре з медом
Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом.
Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму.
Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію.
Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
600г
Масло Топлене 500мл
40г
Вода негазована Аквуля 2л
1л
Цибуля порей
1 шт
Карі Carmencita 40г
1/2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1ч.л.
Сметана ХМЗ 20%
150г
Етапи приготування
01
1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.
02
Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.
03
Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)