Короп тушкований  з виноградом та мигдалем - Image

Короп тушкований з виноградом та мигдалем

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Короп тушкований з виноградом і мигдалем - дуже корисна страва для юних розумників і розумниць, оскільки мигдаль і короп відповідають за хорошу і продуктивну роботу головного мозку. Солодкий мигдаль дарує вам море корисних вітамінів - кальцій, цинк, велику кількість білка. До речі, саме мигдаль сприяє хорошому кровообігу, покращує стан шкіри і є джерелом краси та молодості. Ця страва має відмінний смак. Ніжне і м'яке м'ясо риби прямо тане в роті. А паприка, гвоздика і мускатний горіх надають страві воістину незвичайний і апетитний аромат. За 30 хвилин витрачених на приготування, ви влаштуєте своїй сім'ї справжній бенкет. Спробуйте!

Продукти для рецепту

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
327.60 348.74

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

750 мл

Інгредієнти

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

1 ст. л.

Мигдаль Snackifications смажений очищений 140г

2 ст. л.

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

350 мл.

Родзинки

1 ст. л.

Спеція Паприка мелена

1/4 ч. л.

Виноград білий

350 г.

Спеція Гвоздика мелена

1/4 ч. л.

Сіль Єгипет

За смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

За смаком

Короп тушка

1 шт.

Спеція Горіх мускатний мелений

На кінчику ножа

Цибуля

2 шт.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

У коропа видалити голову, плавники і нутрощі, очистити від луски. Ретельно промити зсередини і зовні, обсушити.

02

Збризнути рибу лимонним соком. Натерти сіллю і перцем. Присипати паприкою і мускатним горіхом.

03

Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. У сотейнику розігріти олію. Покласти цибулю і обсмажити, помішуючи, 5-6 хв. Влити вино і готувати ще 2 хв.

04

Родзинки промити теплою водою. Покласти рибу поверх цибулі, додати родзинки. Накрити кришкою.Тушкувати на слабкому вогні протягом 15 хв.

05

Мигдаль крупно нарізати. Виноград вимити, зняти з грона. Розрізати кожну ягоду навпіл.

06

Додати мигдаль і виноград до риби, приправити меленою гвоздикою. Тушкувати ще 5 хв. Перекласти рибу на блюдо і вийняти кістки. Для цього провести ножем уздовж хребта і відокремити м'якоть від хребтової і реберних кісток. Перевернути рибу на інший бік і повторити операцію. Розрізати коропа на порційні шматки. Розкласти по тарілках і рясно полити соусом. Подавати з рисом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 год 30 хв

Останні додані рецепти