
Запечений гарбуз і картопля з курячим філе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Часник
4 зубчика
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Приправа Ласочка Пава приправа Хмелі-сунелі 30г
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити гарбуз від шкірки і порізати досить великими шматочками.
02
Картоплю почистити і порізати шматочками, трохи меншими ніж гарбуз.
03
Потім почистити часник і порізати його тонкими пластинками.
04
Змішати картоплю зі шматочками гарбуза. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, хмелі-сунелі, сіль і перець. Все ретельно перемішати, щоб всі овочі покрилися спеціями та олією.
05
Викласти овочі в форму для запікання рівномірним шаром, а зверху розкласти пластинки часнику.
06
Форму для випікання загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати протягом 30-50 хвилин до м'якості овочів.
07
Філе необхідно порізати уздовж волокон на порційні пластинки і покласти його в миску.
08
Додати в миску 1 ст. л. лимонного соку і 1 ст. л. соняшникової олії. Посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин.
09
Сир нарізати пластинками так, щоб їх кількість збігалась з кількістю шматочків філе.
10
Коли філе замаринується, дістати з духовки форму з овочами і зверху розкласти пластинки філе. Потім знову обернути фольгою і повернути в духовку. Готувати приблизно 20-25 хвилин.
11
Після чого повністю зняти фольгу, на філе розкласти пластинки сиру, і знову повернути в духовку на 5-10 хвилин до розплавлення сиру.
12
На порцію подавати шматочок курячого філе на подушці з овочів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)