
Суп із цукіні з томатною приправою
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Zucchini
1 чашка
Onion
1 чашка
Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules
1/4 ч.л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
2 чашки
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
3/4 ст
Preparation steps
01
Розігріти 1.5 столової ложки оливкової олії в каструлі на середньому вогні. Додати нарізаний кріп, цукіні, цибулю, насіння фенхелю і обсмажувати від 4 до 5 хвилин.
02
Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, доки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Змішати все в блендері до однорідної маси, повернути в каструлю. Приправити за смаком сіллю і перцем.
03
Тим часом, нагріти в сковороді 1/2 столової ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати помідори і обсмажити близько 1-2 хвилин. Зняти з вогню. Додати 1 столову ложку рубаного кропу, додати сіль і перець.
04
Перед подачею на стіл, додати в суп обсмажені помідори.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)