
Заливна осетрина
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sturgeon
1 кг.
Dobryk Gelatin 15g
2 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Kamis Black Pepper Pea Spices
5 шт.
Parsley Root
1 шт.
Carrots
1 шт.
Parsley 70g
пучок
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу звільнити від кісток, промити і відварити в каструлі. Очистити цибулину і варити з рибою. Сюди ж підуть: чорний перець, лавровий лист, морква і корінь петрушки.
02
Коли готова риба охолоне, нарізати її шматками. Желатин замочити в теплій воді і додати в заздалегідь проціджений відвар (де варився осетер). Розігріти цю суміш до розчинення желатину, при цьому постійно помішуючи. Потім охолодити.
03
Узяти глибоку тарілку, розкласти в ній нарізані шматки осетра. Далі прикрасити зеленню і морквиною (перед цим змочити їх в охолодженому відварі).
04
Фінальний етап: залити рибу охолодженим відваром із желатином. Приблизно через 30 хвилин залити ще раз іншим відваром і поставити в холодильник застигати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)