
Вареники з капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Sauerkraut
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Onion
2 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно квашену капусту промити в холодній воді і віджати. Цибулю очистити.
02
Одну цибулину нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на олії. Додати квашену капусту і тушкувати на маленькому вогні, періодично помішувати до зміни кольору.
03
Приготувати тісто. Борошно просіяти в миску, додати сіль, воду, вбити яйце, перемішати. Замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин.
04
Після цього тісто розкачати тонким шаром, розрізати на квадрати. На середину кожної заготовки викласти квашену капусту і заліпити краї.
05
У каструлі закип'ятити воду, посолити та варити вареники до готовності, приблизно 8 - 10 хвилин, після закипання. Другу цибулину нарізати дрібними квадратиками і обсмажити на вершковому маслі. Готові вареники посолити та полити обсмаженою цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)