Вареники з капустою - Image

Вареники з капустою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Вареники завжди займали одне з провідних місць серед страв української кухні. Багато письменників, таких як, Гоголь, Нечуй-Левицький, прославляли неймовірний смак вареників. Вареники з квашеною капустою це не тільки смачно, але й корисно. Саме квашена капуста покращує роботу шлунка та кишківника, легко перетравлюється, містить великі запаси вітаміну «С», який корисний для ясен, судин і шкіри. Під час приготування вареників з квашеною капустою по всій оселі розходиться неймовірно смачний аромат, який притягує всіх до столу. Це швидка страва, яка не набридає і може бути прикрасою як до святкового столу, так і бути повсякденною їжею.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Sauerkraut

400 г.

Salt Egypt

за смаком

Homemade Butter

50 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Akvulya Still Water 2l

60 мл.

Onion

2 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно квашену капусту промити в холодній воді і віджати. Цибулю очистити.

02

Одну цибулину нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на олії. Додати квашену капусту і тушкувати на маленькому вогні, періодично помішувати до зміни кольору.

03

Приготувати тісто. Борошно просіяти в миску, додати сіль, воду, вбити яйце, перемішати. Замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин.

04

Після цього тісто розкачати тонким шаром, розрізати на квадрати. На середину кожної заготовки викласти квашену капусту і заліпити краї.

05

У каструлі закип'ятити воду, посолити та варити вареники до готовності, приблизно 8 - 10 хвилин, після закипання. Другу цибулину нарізати дрібними квадратиками і обсмажити на вершковому маслі. Готові вареники посолити та полити обсмаженою цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h