
Гарбузові булочки з маскарпоне і зеленню
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г.
7 Flour 1kg
300 - 400 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Homemade Butter
40 г.
Novus Ground Dried Paprika 20g
0,25 ч. л.
Carmencita Ground Cumin Seeds 47g
1 - 2 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
125 г.
Cottage Cheese 9%
125 г.
Seedera Chives Microgreen Seeds 10g
2 ст. л.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
1 ст. л.
Deco Dried Dill 6g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз очистити від шкірки, нарізати великими кубиками і зварити в пароварці або приготувати в мікрохвильовій печі до м'якості.
02
Перенести в сито і залишити на 30 хвилин до охолодження. Подрібнити гарбуз у блендері до стану пюре.
03
Маскарпоне змішати з сиром і всією зеленню, посолити, перемішати і поставити в холодильник.
04
Борошно змішати з сіллю (0,5 ч. л.) і розпушувачем для тіста. Кінчиками пальців перетерти борошно з маслом до стану "дрібних хлібних крихт". Додати гарбузове пюре, базилік, паприку і кисле молоко або ряжанку (2 ст. л.), силіконовою лопаткою перемішати тісто до однорідного стану. На робочу поверхню насипати борошна і акуратно домісити тісто руками до м'якої і злегка липкої консистенції.
05
Деко вистелити пергаментом для випічки. Тісто розділити на 6 рівних частин. Скачати кожну в кульку і викласти на деко. Маленьким гострим ножем зробити хрестоподібний надріз на верхівці кожної булочки. Злегка змастити верхівку кожної булочки кислим молоком або ряжанкою і присипати кмином.
06
Духовку розігріти до 220°C. Випікати в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Подати теплими з маскарпоне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)