
Таратор
Рецепт цього супу хоч і трохи незвичний для нас, але досить популярний в Болгарії та Македонії. Особливо в жарку погоду. Адже суп подається на стіл повністю охолодженим. Добре болгари придумали, що навіть у жарку пору року можна поїсти першу страву і при цьому отримати задоволення. Адже після тарілки гарячого стає нестерпно душно. А тут і поїв, і остудився, і вітамінами збагатився. Адже в супі дуже багато овочів, горіхи, які звичайно ж не просто не завадять вам, а просто обов'язкові у вашому раціоні. За бажанням перед подачею можна додати сметани для більш насиченого смаку. З скоринкою хліба - це просто фантастика.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pickled Cucumbers
300 г.
Walnut
50 г.
Dill 70g
20 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Garlic
3 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
1 стакан
Preparation steps
01
Очищені від шкірки огірки порізати дуже дрібними кубиками.
02
Кріп дрібно нарізати.
03
Подрібнити волоські горіхи за допомогою блендера.
04
У ємність для супу покласти огірки, горіхи, кріп, посолити, поперчити. Додати соняшникову олію і дрібно порізаний часник.
05
Все ретельно перемішати.
06
Додати йогурт, перемішати. Також додати 1 склянку питної води до бажаної густоти супу.
07
Поставити таратор в холодильник на 30-60 хвилин для повного охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)