
Сирники
Це страва прийшла до нас з російської кухні. Відповідно, роблять її з сиру, який змішують з борошном, і яйцями. Це найпростіший рецепт таких сирних млинців. Але не дивлячись на це, сирники - це невід'эмна страва із раціону багатьох сімей. Особливо сирники люблять діти, оскільки вони солодкі і смачні. А сир ще і дуже корисний для молодого організму, тому що в ньому багато кальцію.
Якщо ви бажаєте поекспериментувати, то можна додати і курагу, моркву, груші. Подають сирники, поливши їх сметаною або згущеним молоком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Vash Tsukor White Sugar 5kg
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Vanilla Sugar 10g
1 пакетик
Preparation steps
01
Сир протерти через сито.
02
Додати яйце, цукор, сіль, ванілін і просіяне борошно. Все добре вимішати.
03
Можна також додати в тісто родзинки або добре подрібнений банан.
04
Відокремлювати з маси невеликі порції ложкою і, формуючи круглі плескаті сирники, злегка обваляти в борошні.
05
Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки, зменшивши при цьому вогонь (приблизно 5 хвилин на кожній стороні).
06
Подавати гарячими разом зі сметаною, варенням, медом або фруктами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)