
Полуничний рай
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
160 г
Dobryk Gelatin 15g
5 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
30 мл
Aro Powdered Sugar 250g
20 г
Akvulya Still Water 2l
50 мл
Preparation steps
01
Желатин всипаємо в миску і заливаємо холодною водою. Залишаємо желатин набухати (хвилин на 10), а поки підготуємо інші інгредієнти.
02
Частину полуниці промиваємо, обриваємо хвостики і поміщаємо ягоди в чашу блендера.
03
Збиваємо полуницю на високій швидкості до отримання однорідного гладкого пюре.
04
Решту полуниці також промиваємо і видаляємо хвостики. Розрізаємо кожну ягідку на дві половинки. Одну красиву ягідку потрібно залишити для прикрашання вже готового десерту.
05
Холодні вершки для збивання виливаємо в глибоку миску. Всипаємо цукрову пудру.
06
Збиваємо вершки до отримання стійкої маси.
07
Виливаємо у вершкову масу полуничне пюре. Обережно перемішуємо.
08
Замочений желатин розпускаємо в мікрохвильовій печі або на повільному вогні (стежте, щоб рідина з желатином НЕ закипіла). Крупинок бути не повинно, желатин повністю розчиняється у воді. Даємо йому трохи охолонути, помістивши миску на лід, і вливаємо в вершковий мус.
09
Ще раз обережно перемішуємо, щоб желатин рівномірно розподілився у збитих вершках.
10
Приступаємо до формування самого десерта. На дно склянки з широким дном викладаємо по стінках половинки нарізаної полуниці зрізом назовні.
11
Далі викладаємо частину (близько двох столових ложок) вершкового крему. Після – викладаємо ще ряд полуниці так, як і нижній шар.
12
І закриваємо все вершковим кремом, поміщеним в кондитерський мішок.
13
Ставимо десерт в холодильник до повного застигання вершкового крему. Після – подаємо десерт до столу, прикрасивши кожну порцію половинкою полуниці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)