
Спагеті з кабачків і моркви
Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
200 г.
Carrots
200 г.
Onion
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Lyubystok Grill Expert for Potato and Vegetables Seasoning 30g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Sesame Condor 100g
за смаком
Preparation steps
01
Моркву почистити, нашаткувати.
02
Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.
03
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
04
Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.
05
Додати моркву, смажити 10 хвилин.
06
Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)