
Соте
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
2 шт.
Tomato
4 шт.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
15 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баклажани вимити, нарізати кружечками і покласти в солону воду на півгодини.
02
Кільця цибулі обсмажити і викласти в посуд з товстим дном.
03
Моркву нарізати кружечками, також обсмажити і викласти на цибулю. Посолити.
04
Солодкий перець звільнити від насіння, нарізати соломкою і викласти зверху. Посипати подрібненою зеленню і пластинками часнику.
05
Баклажани зарум'янити на олії з обох сторін. Викласти наступним шаром, посолити, посипати зеленню і часником.
06
Помідори помістити на кілька секунд у гарячу воду. Зняти шкірку, нарізати кружечками і викласти на баклажани. Посолити, поперчити, посипати зеленню і часником.
07
Каструлю щільно накрити кришкою. Довести до кипіння, встановити мінімальний вогонь і тушкувати соте близько 50 хвилин, не відкриваючи кришки.
08
Подавати в гарячому або холодному вигляді, посипавши свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)