
М'яке вівсяне печиво з родзинками
Вівсяні пластівці не тільки корисний продукт, але ще і універсальний. Всі ми звикли вживати на сніданок вівсяні пластівці, залиті окропом, молоком або йогуртом. Але мало хто знає, що з цих цінних злаків можна приготувати ароматну домашню випічку. Вівсяне печиво з родзинками – гідний приклад того, що випічка може бути не тільки смачною, але ще й корисною. М'яке, солодке, з насиченим вівсяним смаком і легкою кислинкою від хрустких родзинок (яка тут дуже до речі). Сміливо беріться за цей простий рецепт, адже всього п'ятнадцять хвилин і у Вас є прекрасне частування до чаю. І наостанок маленька порада: замість вершкового масла можете використовувати якісний маргарин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Oat Flakes
160 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Homemade Butter
150 г.
Raisins
80 г.
7 Flour 1kg
220 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром і ваніліном в пишну масу. Додати яйця і ще раз збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем, вівсяні пластівці, родзинки і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Взяти шматочки тіста і скачати кульки. Викласти на деко, поставити в духовку і випікати печиво близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)