
Севіче з гребінців з овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Frozen Scallops 10/15
200 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Cilantro 70g
20 г.
Garlic
2 шт.
Ginger
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
15 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
300 г.
Preparation steps
01
Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.
02
Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.
03
На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)