
Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Red Onion
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Dan Cake Brioche Buns for Hamburgers 300g
4 шт.
Yeron Packaged Radish 500g
4 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
100 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати яблучний оцет з цукром.
02
Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.
03
Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.
04
Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.
05
Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.
06
Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.
07
Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.
08
Редиску промити й нарізати кружечками.
09
Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)