
Сендвіч з баклажанами
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
20 мл
Garlic
1 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Eggplant
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
40 г
Onion
60 г
French Baguette 335g
1 шт.
Ammerlander White Cheddar Cheese 50%
160 г
Tomato
1 шт.
Warsaw Salad
40 г
Basil in Pot
40 г
Eco Italian Herbs Seasoning
5 г
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 градусів
02
У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.
03
Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.
04
Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.
05
При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)