
Лосось з лимоном і розмарином
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
680 г
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Zelenenka Rosemary 50g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Lemon
2 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
40 мл
Preparation steps
01
Розріжте філе лосося на 4 частини і покладіть їх на 4 окремих квадратика фольги. Шматочки фольги повинні бути такого розміру, щоб в них можна було загорнути рибу.
02
З обох сторін змастіть філе оливковою олією, посипте сіллю, перцем і свіжим, подрібненим розмарином.
03
На кожен шматочок риби покладіть скибочку лимона, полийте його 1 столовою ложкою лимонного соку, 2 столовими ложками вина. Щільно загорніть лосось у фольгу.
04
Готуйте рибу на грилі близько 8-10 хвилин для шматочка лосося товщиною в 2,5 см. Або відправте рибу в духовку на 25 хвилин при 190° С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)