
Салат з гранатом
Вишуканий, ситний і надзвичайно смачний салатик, який займе головне місце на Вашому святковому столі, а також здивує гостей божественними смаковими відтінками. Дорогоцінні зернятка граната, що покривають салат зверху, роблять його дуже ефектним і оригінальним. Ця яскрава і багата вітамінами кисло-солодка ягода додасть салату пікантні смакові нотки і відмінно гармонує з ніжним курячим філе, яйцями і вареними овочами. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
200 г.
Packed Potatoes
200 г.
Beetroot
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
WT Pomegranate
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк і картоплю відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Курку відварити в підсоленій воді, охолодити і нарізати. Яйця зварити «в круту» і нарізати кубиками.
02
У форму або салатницю викласти птицю, потім картоплю, яйця і буряк. Кожен шар солити і змащувати майонезом. Зверху прикрасити салат зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)