
Салат із печінки тріски з грінками
У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Banga Cod Liver with Bay Leaf and Black Pepper 115g
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
170 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.
02
Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)