
Картопляні решті з грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Leek
1 шт.
Fresh Thyme 50g
1 ч. л.
Oyster Mushrooms
120 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
250 мл.
Grana Padano 32% cheese
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C. Очистити картоплю і натерти на крупній тертці. Залити водою на 5 хвилин.
02
Картоплю вийняти, віджати. Дрібно нарізати цибулю-порей і чебрець. Змішати з картоплею. Додати сіль, перець, перемішати.
03
Розігріти вершкове і оливкове масло. Викласти картопляну суміш і смажити 5 хвилин. Перенести сковороду в духовку. Готувати 15 хвилин.
04
Очистити і нарізати гриби. Обсмажити у вершковому маслі 5 хвилин. Влити бульйон. Тушкувати 3 хвилини.
05
Дістати картоплю, в середину викласти сир шматочками і гриби.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)