
Рис із кокосом
Такий простий і буденний гарнір як відварний рис насправді є вдалим полем для Ваших сміливих експериментів. А все завдяки унікальній здатності цієї крупи вбирати разом з рідиною запахи і аромати всіх інгредієнтів, з якими він готується. Поспішаємо запропонувати Вам тайський рецепт неперевершеного рису з кокосом і свіжим імбиром. Повірте, такий гарнір Ви вже точно не пробували. Із усіляких сортів рису ідеально підійде вишуканий тайський рис Жасмін. Він швидко насититься приємною солодкістю кокосового молока і свіжою ноткою пекучого імбиру. Якщо Вас надихнув цей рецепт, поспішіть здивувати рідних таким пікантним солодким гарніром. Ніжний смак рису відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
2 ст.
Suree Coconut Milk 165ml
1 ст.
Cilantro 70g
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 ст.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
У друшляк насипте рис і добре промийте його під холодною водою.
02
Перекладіть рис в каструлю і залийте його водою.
03
Додайте кокосове молоко, сіль і свіжий імбир (тертий). Доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і варіть до тих пір, поки рідина не випарується (10 хвилин).
04
Зніміть рис з плити і дайте йому постояти 5 хвилин.
05
Перемішайте рис виделкою і додайте до нього тертий кокос і свіжу кінзу. Перемішайте. Подавайте рис теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)