
Кролик у червоному вині
Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rabbit
1 шт.
Losada Gordal Green Olives
200 г.
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
200 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Bay Leaf
6 шт.
Rosemary
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
The Local Food Frozen Dumplings with Currants 500g
150 г.
Preparation steps
01
Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.
02
Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.
03
Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.
04
Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores