Кролик у червоному вині - Image

Кролик у червоному вині

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!

Ingredients for the recipe

Rabbit
336.00

Rabbit

per 1 kg

Ingredients

Rabbit

1 шт.

Losada Gordal Green Olives

200 г.

Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l

200 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Bay Leaf

6 шт.

Rosemary

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

The Local Food Frozen Dumplings with Currants 500g

150 г.

Preparation steps

01

Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.

02

Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.

03

Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.

04

Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min