
Швидкий бісквітний рулет
Вашій увазі рецепт простого і швидкого десерту - бісквітний рулет з начинкою з джему зі збитою сметаною. Хоча начинку можна повністю варіювати на свій смак - це може бути як запропоноване нижче поєднання сметани і джему, так і подрібнене фруктове пюре, будь-який крем за вашим бажанням (шоколадний, сметанний, кокосовий, вершковий, йогуртовий, масляний, заварний), згущене молоко (особливо варене) та інше. Зверху рулет можна прикрасити розтопленим шоколадом, глазур'ю, горіхами, кокосовою стружкою, ягодами і фруктам. А ще можна просочити рулет лікером, вином або іншим алкоголем з сиропом, це додасть десерту пікантності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Litniy Med Honey 750g
20 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Lemon
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Veres Apricot Jam 370g
250 г.
Preparation steps
01
Збити міксером яйця, цукор (частину), мед, просіяні борошно і соду. Духовку розігріти до 200. На деко, застелений пергаментним папером, вилити тісто і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 7 хвилин.
02
Сметану збити з цукром. Лимон помити і зняти цедру. Додати в сметану цедру і джем. Нанести шар начинки на бісквіт і згорнути рулетом. Дати мінімум 15 хвилин просочитися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)