
Гарбузові млинці з корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
400 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
170 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Spice Cinnamon Ground
5 г
Dobryk Baking Powder
3 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Pripravka Vanilla 2g
3 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл
Preparation steps
01
Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.
02
М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.
03
Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)