
Чорнослив у клярі
Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Baking Soda 500g
1/4 ч. л.
Walnut
50 г.
Top Grade Wheat Flour
70 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Preparation steps
01
Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.
02
Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.
03
Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)