
Пиріг - сонце зі шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
90 мл.
Salt Egypt
2 ч. л.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
350 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Preparation steps
01
Для приготування тіста змішати борошно, оливкову олію, вино і сіль, замісити однорідну масу. Обернути його в харчову плівку поки буде готуватися начинка.
02
Шпинат відварити і вичавити його, щоб прибрати зайву воду. Нарізати гострим ножем і змішати з рыкотою. Вбити в масу яйце, додати тертий сир, сіль і перець. Усе гарненько перемішати. Нагріти духовку до 180°C. Тісто розділити на 2 частини. Розкачати 2 кола діаметром приблизно 30 см. Перший викласти на деко, застелене папером для випічки, присипати панірувальними сухарями.
03
Викласти частину начинки в центр, решту розподілити, трохи відступаючи, по бортику, як показано на картинці. Накрити другим диском тіста. Злегка змочити краї і з'єднати 2 кола, допомагаючи собі виделкою. У центр поставити невелику мисочку або чашку, щоб окреслити коло. Потім зробити проколи виделкою по діаметру. Гострим ножем зробити надрізи по бортику кожні 3 см. Вивернути кожну частину на 90°. Пиріг запікати 30 хвилин у попередньо розігрітій до 180°C духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)