
Пиріг з інжиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г
Homemade Butter
150 г
Dried Figs
400 г
Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l
400 мл
Almond
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Інжир помити, просушити і нарізати скибочками близько 1 см завтовшки. Укласти їх на пласку форму, залити 200 мл вина і залишити мінімум на 60 хвилин. Змішати і подрібнити в блендері вершкове масло і борошно (повинні вийти крихти). Замісити тісто і залишити його на 60 хвилин у холодильнику.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Дістати тісто і розкачати його за розміром форми і товщиною близько 3 см. Мигдаль подрібнити в блендері.
03
Змішати 50 грам розм'якшеного вершкового масла і 100 грам цукру. Потім додати до суміші 100 грам мигдалю і 200 мл вина і добре перемішати. Укласти масу на тісто, а зверху викласти інжир. Поставити форму в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)