
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Відкритий пиріг з інжиром і сиром брі зробить хорошу славу кулінара будь-якій господині. Його ніжний, вишуканий, не схожий ні на що смак запам'ятається кожному. Це, як кажуть, буде кохання з першого погляду.
Окрім ніжного і незрівнянного смаку ця страва подарує вашому організму таку кількість корисних речовин, що ви навіть не повірите такому щастю. Особливо ця страва корисна в холодну погоду, коли загострюється багато хвороб.
Інжир, який називають досконалим фруктом, подбає про ваше травлення. А сир брі подарує страві небачену ніжність. Саме завдяки сиру пиріг буде танути в роті. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
250 г.
Dried Figs
1 кг.
Litniy Med Honey 750g
60 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
10 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
15 мл.
Preparation steps
01
Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.
02
Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)