
Перепілки по-царськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Quail
4 шт.
Chicken Liver
200 г.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Chilled Bacon
200 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
20 г.
Deco Dried Dill 6g
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Garlic
4 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Cranberries
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.
02
Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.
03
Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.
04
Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.
05
Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.
06
Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.
07
Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.
08
Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)