
Peperonata
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
2 шт
Onion
1 шт
Pink Tomato in Packing
2 шт
Spice Dried Parsley Herbs
1 ст.л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст.л.
Garlic
4 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Kotanyi Chopped Basil 9g
за смаком
Lemon
за смаком
Preparation steps
01
Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.
02
Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.
03
Складіть овочі в форму для випікання.
04
Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.
05
Додаємо масло і все перемішуємо.
06
Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.
07
Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).
08
Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)