
Оладки з ікри судака з овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aris Dried Pike Perch Caviar 35g
150 г.
White Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Salt Egypt
3 г.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
15 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 г.
Top Grade Wheat Flour
15 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками та подрібнити у блендері. Моркву подрібнити на тертці. Ікру промити, видалити плівки та подрібнити у блендері.
02
Скласти у ємність овочі (цибулю, моркву) та ікру. Перемішати. Додати яйце. Перемішати. Додати крохмаль та борошно. Перемішати. В масу додати 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати. Тісто готове.
03
Розігріти сковородку з антипригарним покриттям, змастити поверхню оливковою олією, за допомогою ложки вилити невелику кількість тіста овальної форми, тонким шаром. Смажити протягом 1 хвилини. За допомогою деревяної лопатки перевернути оладки та просмажити з іншої сторони до готовності.
04
Оладки зняти зі сковорідки. Викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)