Наггетси з норвежської сьомги - Image

Наггетси з норвежської сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги. Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься. Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

Lightly Salted Salmon Fillet
1099.00 - 1490.10

Lightly Salted Salmon Fillet

per 1 kg

Ingredients

Lightly Salted Salmon Fillet

500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

500 мл.

7 Flour 1kg

500 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.

02

Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.

03

Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.

04

Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.

05

Рекомендований гарнір - картопляне пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green shakshuka

Green shakshuka

1

15 min