
Мідії по-прованськи
Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
200 г.
Onion
1 шт.
Spicy Mussels
1 кг.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
4 зуб.
Parsley 70g
за смаком
Red Chili Pepper
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Thyme, pc
за смаком
Preparation steps
01
Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.
02
Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.
03
Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)