Курячий паштет - Image

Курячий паштет

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
На перший погляд, курячий паштет може здатися звичайною стравою. Але все ж у ньому можна знайти і незвичайні якості. Наприклад, паштет відмінний засіб для закуски, який дуже легко готуэться. Його намазують на хліб, роблять з нього ковбасу. Представлений нами паштет виконує головну функцію повсякденного меню людини - виступає апетитним "перекусом" перед основною стравою. Але роль головної страви теж йому знайома. Курячий паштет, дійсно може стати легким і, навіть, дієтичним, якщо вершкове масло замінити оливковою олією, і не переборщити з приправами. Як вам такий варіант корисного перекусу?

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
583.80 - 611.70

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

500 г.

Carrots

2 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Garlic

2 зуб.

Homemade Butter

80 г.

Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.

02

Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.

03

Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min