
Карамелізовані апельсини
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oranges 1kg
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Aro Star Anis Seasoning 100g
3 шт.
Spice Cinnamon Sticks
1 шт.
Auchan Clove 10g
4 шт.
Preparation steps
01
Апельсини помити, нарізати кружечками товщиною 5 мм.
02
Опустити апельсини в каструлю з киплячою водою на 3-4 хвилини, щоб позбутися гіркоти.
03
Викласти апельсини шумівкою на паперові рушники, дати воді стекти.
04
У широкому посуді (може підійти сковорідка) на середньому вогні цукор розчинити з водою, покласти туди апельсини, додати прянощі.
05
Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімального і варити апельсини 1 годину ± 15 хвилин з відкритою кришкою. За цей час апельсини повинні стати трохи прозорими.
06
Потім збільшити температуру до стану, коли вода почне вирувати. І варити ще 15-20 хвилин. Сироп зменшиться в кількості і почне карамелізуватися (густіти).
07
Апельсини вийняти шумівкою на решітку і дати стекти сиропу.
08
Розігріти духовку до 150-160°C. Розмістити решітку з апельсинами в середині, а під нею встановити деко, застелене пергаментом, силіконовим килимком або фольгою. З фольги або пергаменту карамель видалити простіше, ніж з деко.
09
Через 40-60 хвилин вимкнути духовку і залишити апельсини там остигати і підсихати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)