
Домашній вершковий пломбір з вишнею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
200 мл.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
400 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст.
Pripravka Vanilla 2g
1/8 ч. л.
Dried Cherries
0.5 ст.
Preparation steps
01
Збити на маленькій швидкості жовтки з цукровою пудрою (не замінювати пудру на цукор, ефект буде не той).
02
Поступово ввести 10%-ві вершки, добре перемішати міксером, додати ванілін і поставити на повільний вогонь.
03
Безперервно помішувати, щоб не пригоріло. Довести майже до кипіння, але не кип'ятити. Потім процідити цю суміш через сито в блюдо в якому буде заморожуватись (воно не повинно наповнитися до країв, пізніше буде необхідно додати ще інгредієнти).
04
Поставити в морозилку до напівзамороженого стану.
05
Після цього 35%-ві вершки збити в міцну піну.
06
Нарізати ягоди попередньо позбувшись від кісточок (ягідки можна додати й цілі без кісточок, це за бажаням).
07
Збиті вершки додати в майже заморожену масу, ще раз збити міксером, і поставити на 1.5 години в морозильник.
08
Потім дістати і знову перемішати. Додати вишню і перемішати лопаткою, вона трохи дасть сік і зовсім трішки надасть морозиву колір. Поставити заморожуватися до готовності. Бажано ємність накрити плівкою, щоб морозиво не увібрало сторонній запах з морозильника.
09
Коли пломбір готовий, дістати, розкласти порційно і насолоджуватися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)